Salon

LET OP: KLANTENSTOP! Er worden momenteel helaas géén nieuwe klanten aangenomen. Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom de klantenstop? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en krijg een seintje zodra er weer nieuwe klanten aangenomen worden!

Hoe werkt de agenda?

Vanaf de 25e van de maand (bv. 25 januari) zijn de plekken voor de maand erna (bv. februari) beschikbaar om te boeken. Bestaande klanten kunnen vanaf 12:00 inplannen. Nieuwe klanten kunnen vanaf 18:00 inplannen.

Ben je vóór 1 januari 2020 voor het laatst bij Braids & Locs geweest? Dan staat je e-mailadres niet in het systeem en wordt je helaas als nieuwe klant gezien.

Ben je een nieuwe klant en kom je voor (permanente) locs? Houd er dan rekening mee dat loc sessies ingepland worden op basis van een persoonlijke tijdsindicatie. Zorg ervoor dat je hierover tijdig contact opneemt. Loc sessies die worden ingepland zonder dat hiervoor een indicatie is afgegeven, worden geannuleerd.

Boek je afspraak bij Braids & Locs in slechts 4 stappen!

Vergeet niet eerst de algemene voorwaarden (huisregels) goed door te nemen voordat je een afspraak maakt. Door een afspraak in te plannen ga je hier automatisch mee akkoord!

1 – Kies een categorie en selecteer een (of meerdere) dienst(en).
2 – Kies een datum en tijd waarop je graag wilt komen.
3 – Vul je persoonlijke gegevens in en doe de aanbetaling (50%) via iDEAL.
4 – Je afspraak is gemaakt! Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail.