Salon

MEDEDELING: PER 1 APRIL GAAT DE KLANTENSTOP WEER IN. TOT NADER BERICHT WORDEN ER HELAAS GEEN NIEUWE KLANTEN AANGENOMEN.

Hoe werkt de agenda?

Vanaf de 20e van de maand (bv. 20 januari) zijn de plekken voor de maand erna (bv. februari) beschikbaar om te boeken. Bestaande klanten kunnen vanaf 12:00 inplannen. Nieuwe klanten kunnen vanaf 18:00 inplannen.

Ben je vóór 1 januari 2020 voor het laatst bij Braids & Locs geweest? Dan staat je e-mailadres niet in het systeem en wordt je helaas als nieuwe klant gezien.

Ben je een nieuwe klant en kom je voor (permanente) locs? Houd er dan rekening mee dat loc sessies ingepland worden op basis van een persoonlijke tijdsindicatie. Zorg ervoor dat je hierover tijdig contact opneemt. Loc sessies die worden ingepland zonder dat hiervoor een indicatie is afgegeven, worden geannuleerd.

Hoe werkt de wachtlijst?

Indien de agenda geen opties weergeeft, zijn alle plekken volgeboekt. Je kunt eventueel gebruik maken van de wachtlijst. Je ontvangt dan een e-mail indien er een nieuwe plek vrijkomt op de datum waarvoor je je hebt ingeschreven.

Staat er geen klok-icoontje bij een datum? Dan is de Braids & Locs salon die dag gesloten, en is er dus ook geen wachtlijst beschikbaar. 

De wachtlijst is niet bedoeld voor data waarvoor de agenda nog niet open staat. Inschrijvingen die vóór de 20e gedaan worden, worden dan ook verwijderd en notificaties hiervoor worden niet verzonden.

Boek je afspraak bij Braids & Locs in slechts 4 stappen!

Vergeet niet eerst de algemene voorwaarden (huisregels) goed door te nemen voordat je een afspraak maakt. Door een afspraak in te plannen ga je hier automatisch mee akkoord!

1 – Kies een categorie en selecteer een (of meerdere) dienst(en).
2 – Kies een datum en tijd waarop je graag wilt komen.
3 – Vul je persoonlijke gegevens in en doe de aanbetaling (50%) via iDEAL.
4 – Je afspraak is gemaakt! Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail.